Dressing for summer

 

Jeg vet at jeg har sagt det før, jeg er ingen summerdresser. Jeg liker svalt tørt vær som passer til pencil skirts og semskede sko. Jeg kan ikke lenger bruke korte skjørt og jeg er ingen hippie. Sommerklær passer meg liksom ikke. Når bloggere all over the place gnåler om boho stilen og romantiske blonder så snart sommeren er rett rundt hjørnet, da er det jeg blir stresset. Jeg blir litt irritert også for at de samme gamle hippie plaggene blir presentert som en flunkende ny stil hver vår. Jeg vet at alt går i sirkel, trender også, men når du hvert år på denne tiden leser "-Denne våren gleder jeg meg til for da er endelig boho stilen tilbake" Hallo!, det er den jo hver vår! Det er ikke noe vits i å presentere det som en nyhet. Hmm, dette har jeg sagt før. Jeg tror jeg også går i sirkel...

Uansett; jeg fant (ved hjelp av en god venninne), denne toppen fra J. Lindeberg. Er den ikke fin? Jeg elsker kombinasjonen av sort/beige, og synes de bare skulderene funger veldig godt. Stoffet er "preforert" og litt stivet, så passformen er perfekt. Legg også merke til mansjettene, de er lange og gir et mer formelt utrykk. Jeg føler meg kledt. Og tenk, den var på salg! 

 
 

Bluse J. Lindeberg // Skjørt By Malene Birger //Sko Aquazzura // Clutch Givenchy

Happy summer ladies! 💃
MrsB/xo