The unavailable boots.....

 
Veldig fornøyd med jakten, fangsten og spillet.

Veldig fornøyd med jakten, fangsten og spillet.

The ones that almost got away ❤️

The ones that almost got away ❤️

 

Disse støvlene var utsolgt og utilgengelige fra dagen jeg oppdaget de høsten 2014. Ønsker jeg meg noe strekt nok, finner jeg alltid en måte å skaffe det på. Det er sjelden noe er 100% uoppnåelig. Hadde jeg bare klart å bruke den besluttsomheten ellers i livet...

Google it!

Jeg fant disse, det eneste paret tilgjengelig OVERALT! Tro meg, jeg vet hvordan man googler, og jeg vet om antageligvis alle mulige nettbutikker og tilgjengelige personal shoppers. Ingen har klart å oppdrive disse for meg. Plutselig en dag dukket de opp på e-bay. Til en meget høy pris, litt over det de hadde kostet  på net-a-porter. Jeg fikk de til slutt til en veldig god pris, men hva jeg ga er en businesshemmelighet;) Uansett, det at det eneste paret det var mulig å finne var i min str, er sick! Det var skjebnen!

E-bay baby

E-bay har alltid føltes litt skummelt for meg. Er det du kjøper ekte? Er de box-nye når det står at de er det? Får du det du kjøper og ikke en tom eske? Hva med moms og toll? Shipping, vil det ta en EVIGHET? Disse tingene vet sikkert mange av dere svarene på fra før av. Jeg er en dreven nettshopper, men nettbutikkene (om du styrer unna Kina...), er jo som vanlige butikker, e-bay virket litt lovløst for meg.
Det viste seg at på E-bay er man avhengig av positiv feedback, både som selger og som kunde. "Min" selger drev en typ butikk via e-bay og var kun positivt omtalt.

MoneyMan

Jeg opprettet meg også en PayPal konto, og da er det jo sikkert som banken! Bankmannen min Lars hadde kanskje ikke vært helt enig, men hvem hører vel på bankmannen sin? (Sorry Lars... 🙊)

Julenissen

DHL har siden starten av min tid som nettshopper gitt meg samme følelse som julenissen da jeg var liten. Jeg får deilig gåsehud bare av å se en fin gul DHL bil med rød logo. Det er ikke noe tull med DHL. E-bay damen min viste seg å holde til i USA, og det tok to dager fra jeg overførte penger til PayPal og til jeg hentet støvlene på Seven Eleven i Frognerveien. Jeg valgte pick-up siden jeg var på jobb på dagen og hadde glemt å endre leveringsadressen min fra hjem til jobb (urutinert..). 

Så spør jeg deg; ER de fantastiske, eller ER de fantastiske?

 
Kjole Filippa K // Veske Chanel // Boots Aquazzura

Kjole Filippa K // Veske Chanel // Boots Aquazzura

For the thrill of the game💋
MrsB/xoxo