D&G Leaf print dress wannabe...........

 
 

Noen ganger bare MÅ man ta til fornuft å ikke bruke 17.000,- kroner på én kjole. Ikke at jeg hadde hatt 17.ooo,- ........ Men jeg VILLE ha den kjolen eller noe annet med leaf printet. Se bildet nedenfor til høyre, er den ikke vakker?  Printet minner meg om sommer, sol og gode tider. Deilige sommere. Uansett, jeg fant denne fantastiske Epilogue kjolen på salg (på Høyer selvsagt 💚), og den minner jo litt om printet til Dolce Gabbana, ikke sant? 

Kjole Epilogue // Veske Saint Laurent // Pumps Manolo Blahnik

Det finnes ALLTID en måte å komme i mål på. Noen ganger må man bare finne andre løsninger enn de man først tenkte seg. 
Det er slik jeg bygger min egen garderobe. Jeg elsker å lese mote magasiner og kan sitte timesvis på style.com og Pinterest. Jeg vet hvem jeg ofte liker stilen til og jobber utifra det. Det viktige er bare å løse det slik at det er deg, ikke en kopi av noen andre. Plukk litt fra de forskjellige stilepokene, ikonene, filmene og kolleksjonene du liker, og vips!, så har du den eneste ene; DEG! 

Don't loose yourself when you're trying to find your own style💚🌴
(Ooops, a bit cheezy...)
MrsB/xoxo

Just luvin it! Wanna go dancing! Ble litt revet med et øyeblikk😂
Hører på Justin Timberlake. Can't stop the feeling!!!