That Old Beige skirt again

 
 

Jepp. Same old, same old. Kjøpt for noen år siden. Men det er så deilig å ta på klær på sommersk vis! For jeg skiller ikke på sommer klær og vinterklær. Jeg tar bare av meg stay-upsene, og praktiserer utesko og innesko, til-trikken-sko og på-kontoret-sko.

Skjørtet fra Malene Birger er en favoritt sommer som vinter, men å bruke det bare legger og lyse sandaler er gledesfylt. Jeg elsker kombinasjonen av den sorte skinnjakken til det lyse skjørtet. Det gir en edge.

Dette skjørtet har fra første stund minnet meg om bryllup. Stoffet og fargen, og draperingene. Elsker det! Jeg trodde jeg ville ha skjørtet i sort også, og kjolen i samme stil. Ble så revet med! Men dette stoffet og disse draperingene så rett og slett litt tacky ut i sort. Uansett skjørtet er godt brukt og en sikker vinner fortsatt.

Prøv å bruke klærne dine på nye måter. Sommerskjørtet på vinteren med tette strømper, og den tykke strikke cardiganen på sommeren med bare legger. Plutselig har du dobbelt så mange klær. Åpne dørene på skapet ditt, ta et par skritt tilbake, og se nye kombinasjoner. Du vil bli overrasket!

 
 

This lovely old skirt  is By Malene Birger // Leather jacket Rick Owens // Shoes Aquazzura & Adidas // Bags Saint Laurent & Givenchy

Stay cool💋
MrsB/xoxo