Everyday outfit

 
 

Mitt "go-to" antrekk.

Pencil skirt ✔️
Pleated shirt ✔️
Leather jacket ✔️
Heels ✔️
Sneakers ✔️

Det må ikke være skinn og det må ikke være ruter. Jeg har jo også flere varianter, men dette med skjorte og skjørt + heels, thats a sure thing. Sneakersene er til dager jeg må stå mye, og for løping til trikken. Men et par heels er alltid med. Juster skjørtelengden etter alder og fasong, og du har en vanntett løsning på problemet; –Jeg har ingenting å ha på meg...

Det bare er for lett. Uansett alder, fasong og stil. Klarer du ikke dette kan du bare glemme det. Kjøp en allværsjakke, men flytt for gudskyld ut av Oslo.

Skjorte Rails / Skjørt Helmut Lang / Skinnjakke Rick Owens / Sko Aquazzura / Sneakers Adidas

Don't forget,
"Dressing well is a matter of good manners" -Tom Ford

Happy weekend! 
MrsB/xoxo