T H E W A R D R O B E

 
 

Dagen er kommet! Skapet er klart! Halleluja! Ave Maria! Jippi kayeee!!!
Nå kan jeg begynne med den viktigste delen av flyttingen. Garderoben min!!!
Jeg har rett og slett ikke vært meg selv de siste mnd. Ikke bare pga omveltningen i livet flyttingen faktisk har vært, men jeg har følt meg, –vanlig....

Det høres nedlatende og kjipt ut, men for de av dere som kjenner meg vet dere at det ikke er det. Jeg blåser i hvordan andre løser garderobe- og stilproblematikken folk flest har, jeg bryr meg kun om meg selv på dette område. Om ingen spør om hjelp da, da bryr jeg meg gjerne, og jeg synes det er både morsomt og givende. Jeg bruker ikke lenger mye tid på å forklare meg på dette område, de som hater vil uansett finne en grunn.

Jeg trenger ekstraordinært for å være tilfreds. Altså når det kommer til system, orden og oversikt i garderoben. Den må være synkronisert og komplett og ventende på utvidelse. Herregud det er ikke rart den jevne kvinne "aldri" har noe å ha på seg! Med null oversikt og planlegging er jo dette en håpløs oppgave hver morgen! Jeg har hverken lyst eller tid til å lure på hva jeg skal ha på meg, ønsker meg, eller planlegger å kjøpe. Det er latterlig at noen gidder å gjenta samme diskusjon med seg selv hver morgen! Ta dere sammen! Det er bare snakk om å systematisere og vedlikeholde. Dette er lurt enten du er interessert i klær eller ikke. 

Husker du mitt walk-in? Nå er det mer walk-by...

5.jpg
4.jpg

Jeg har plass til mer da, men jeg liker ikke når ting lagres for tett. Jeg vil se alt, ha oversikt og ikke trenge å flytte på ting for å få tak i noe. 


Glemte å si at disse bildene har litt dårlig kvalitet da de er tatt med telefonen min, men for å rekke å få ut innlegget ble det slik. Jeg er ikke ferdig med skapet enda, mangler litt kroker og småting, men det kommer i løpet av uken og når resten av soverommet er klart så poster jeg det også. Jeg har tro på at dette blir fint. Jeg vil at det skal bli et rom å slappe av og nyte i, akkurat som min gamle garderobe i mitt gamle liv.

Out with the old and in with the new I say!
 

Ta, ta ladies! I'm going out for a sip of wine
MrsB/xoxo💋