It IS a big thing

 

Fra
dette

Til
dette
 

 

 

150 kvm - 96 kvm, drabantby til by, øst til vest. I desember flyttet jeg fra Høybråten til Frogner. Det har vært tøft men gøy. Jeg tror det var rett avgjørelse. 

Jeg savner huset mitt til tider. Følelsen av å leve på sin egen lille flekk av jorden som ingen kan bry seg med. Jeg savner skapet mitt. Rette vegger og gulv, vinduer på alle sider, stor plass og ikke minst parkeringsplass. Nå bruker jeg sjelden bil, men de få gangene jeg må kjøre er det et herk å kjøre i garasjen vi leier. Jeg savner å bo nærme familien og noen spesielle venner.  

Jeg koser meg med at alt er i nærheten og jeg absolutt ELSKER trikken! Jeg har mye å si om akkurat den, men det kommer senere. Jeg er så glad i leiligheten min! 320 under taket og de skjeve malte gulvene. De høye vinduene og rosettene. Jeg digger Cherry Sushi (kan dere åpne igjen snart pliiis? Det hersens mattilsynet!). Og Café Elise; ❤️❤️❤️ Gangavstand til Elixia på Sjølyst. For ikke å snakke om Maschmanns. Jeg tror dette blir bra.

Når det kommer til opppussing er det en pågående kamp. Jeg får det ikke til. Det er vanskelig. Jeg har en visjon og vet hvor jeg vil men ikke helt hva som skal til for å komme dit. Det var lettere å kjøre på funkies stilen. Alt i hvit og grått og et hav av møbler å velge mellom uten å trenge å tenke. Alt passet jo alikevel. Både sammen og til huset. A no brainer.

Pakking på Høybråten.


Pakking på Høybråten.

Og dette er bare en brøkdel....


Og dette er bare en brøkdel....

No worries, klærne fikk god behandling.


No worries, klærne fikk god behandling.

Kveld 1, thai take out, prosecco og en sideorder med nerver.


Kveld 1, thai take out, prosecco og en sideorder med nerver.

Jeg har kommet lengre enn det ser ut på bildene, heldigvis. Både i sinn og oppussing. Stay tuned!

Noen ganger må du hoppe før du sjekker landingsforholdene. 
Just do it!

MrsB/xoxo💋