Same shit, new wrapping

Or was it the other way around? Same wrapping, new shit....

Jeg har et par planer ifht garderoben, og det kommer snart her. Men imens har jeg nada nytt å by på. Det som er fint er at investering i kvalitetsprodukter pays off. Det du ser jeg har på meg her har jeg brukt millioner av ganger før. De har hatt utallige opptredner på bloggen min og er fortsatt like aktuelle. Det gjelder å satse på kvalitet og rett siluett, fremfor kvantitet og trender. Jeg kan love deg at det har vist seg som verdifull kunnskap. Live and learn.....

Sooo fashion sisters, spend the hard cash to save a buck, and look like a million while you're doing it.

 
 
 
 
Leather skirt Helmut Lang


Leather skirt Helmut Lang

Paris ankle boot Saint Laurent


Paris ankle boot Saint Laurent

 
Sac de Jour overnighter


Sac de Jour overnighter

 
Aviator sunnies Ray Ban


Aviator sunnies Ray Ban

Blizzard leather jacket Rick Owens

Love,
MrsB/xoxo