Anchors away!

 
Perse.jpg
IMG_1885.JPG
IMG_5308.jpg
 
 

En breton er aldri feil. Coco Chanel skjønte det i det hun lanserte sin "Nautical collection" i 1917. Oprinnelig var dette en del av franske seileres uniform og orginalt designet med 21 striper, en for hver av Napoleons seiere. 

I dag er breton trøyen en klassiker som bør inngå i aller kvinners garderobe, og det gør den i min. Jeg har en fem år gammel utgave som er kjøpt for 149,- på H&M. Jeg elsker den og behandler den like forsiktig som Celine genseren min til 8.000,-

Jeg har veldig lyst på en breton til... En som er mer genser enn langermet t-shirt. Denne fra Isabel Marant er utrolig fin, med knapper (som minner meg om min gamle Busnel genser), ekstra lange ermer og litt kort bol. Jeg har ikke prøvd den, men etter min vanlige research på nettet, ser det ut som den er akkurat passe klassisk.

En breton kombinert med Chanel øredobbene fra Cannes i fjor jul, Boy bagen fra i sommer og James Perse skjørtet fra USA ferien for ca fire år siden, synes jeg stilen er både klassisk og moderne. Bytter du skjørtet med et par jeans er du laidback og velger du et pencil skirt i skinn og et par hæler, er du klar for fest. 

Dette var jo ikke akkurat nytenkende, men det viser hvordan gode items kan ha et langt liv om du tar vare på det og ikke glemmer det bakerst i skapet.

I'm wearing; Cardi Helmut Lang // Skirt James Perse // T-skirt H&M // Sneakers Adiddas // Bag Chanel // Sunnies Celiné // Earrings Chanel

Ship O'hoi sailergirls!
MrsBxx

(snart på trøsteshopping)