Blazer story

 
IMG_5367.jpg
 

Jeg har alltid brukt hver eneste krone jeg har til overs på klær og sko. Jeg bruker mye tid på reaserch for å få tak i de riktige "pieces". Jeg ser på det som en hobby. Et puslespill som skal falle på plass, men det er interaktivt og forandrer seg hele tiden. Noen samler på (for meg) ubrukelige frimerker, figurer og dukker, andre bruker tusenvis av kroner på fotballturer, golf eller biler. Jeg bygger den perfekte garderobe. Det er skiftninger i trender, men klassiker er er stayers og verdt hver eneste krone. De er grunnpilarene i skapet mitt og alt annet bygges rundt de.

Jeg hadde lenge planlagt en blazer, og smokingjakken fra Stella McCartney stod øverst på listen. Etter mye surfing, mange telefoner til inn og utland,  og lang ventetid, dukket den endelig opp igjen på Net-a-porter. Den kostet altfor mye og det var risky å ikke ha prøvd den først, men jeg har ikke angret et sekund. Jeg bruker den til fest, til hverdags, og som en ytterjakke. Jeg tror jeg har hatt den i rundt fire - fem år nå. Det jeg vil frem til er at veien til målet er halve moroa. Og jo bedre du treffer jo mer bruker du plagget, og da blir det jo billig da:)

Cost pr. wear I tell ya!
MrsBxx  

Skjermbilde 2015-08-26 kl. 21.49.36.png
cos-black-lace-bra-product-1-14728158-963210479.jpg

Tux jacket Stella McCartney // Lace bra Anine Bing // Bag Mulberry Alexa in lamb/python

IMG_5358.jpg
IMG_5367.jpg
IMG_5350.jpg