The hunt

 
 

Det er alltid noe jeg ønsker å få tak i. Noe som ikke bare kan kjøpes i butikken eller lett bestilles på nett. Noen ganger er problemet at det er utsolgt, noen ganger er det ikke mulig å shippe til Norge, eller så har jeg ikke råd akkurat da produktet dukker opp..

Jakten

I dette tilfelle handler ikke veien til målet om finansieringen, men om tilbudet. I vår så jeg denne turtlenecken fra Helmut Lang og har lett etter den siden det. Jeg hadde kun sett den på nett, det er ikke alltid diverse innkjøpere til norske butikker er enige i min smak tror jeg. Hmmm, og jeg som trodde jeg var spot on! Uansett, det gjør ikke noe da Google og algoritmer hjelper produktet å finne meg! Hurra! Plutselig ble toppen anbefalt til meg av en nettbutikks salgsavdeling. Don't you just love the internet!? Den var jo da på 50% off og derfor et planlagt kupp!
Den er i tynn strikket ull, er sommerlig høstaktig, og passer til ALT jeg har.

Shoppingvettregel nr 1

Alle kan vel den nå? - Finner du noe du har på listen din over ting du "trenger" i garderoben: Kjøp det med en gang!
Jeg brøt regelen når jeg første gang prøvde dette skinnskjørtet fra By Malene Birger. Skinn er alltid på listen min, og dette skjørtet prøvde jeg og hang tilbake fordi jeg ikke hadde penger. Jeg har angret så mange ganger på at jeg ikke "finansierte" det, men plutselig dukket det opp både her og der. Jeg er så fornøyd, og gleder meg til å bruke det sammen med et par edgy ankelboots eller over-the-knee støvlettene jeg planlegger fra et brand jeg elsker. Men igjen, dollars, dollars, dollars... 

It's all about the hunt💚
MrsBxx