The new wardrobe essential for 40+?

 
IMG_4386.jpg
 

Når du er blitt over 25 er det noen plagg som bør få ligge. Comfy er ok, men gjør det med stil, pliiiis?
Det er noen plagg som ikke bør være i en voksen kvinnes garderobe, "kosebukse" er ett av de. Her er mitt alternativ.

Helmut Lang Pants // Alexander Wang T-shirt // Saint Laurent booties // Rick Owens Jacket

Jeg synes aldri jeg kan være overdressed, men jeg ønsker heller ikke å være utkledd. Hater å tenke at jeg har på meg et kostyme, noe som ikke "stemmer" for meg. Komfort er viktig, men ikke på den måten at det skal kjennes ut som jeg har på meg "kosebukse", forøvrig et utrykk jeg har lært av min datter, men komfortabel med hva plagget jeg har på får meg til å føle. 

Jeg for min del synes folk kan være litt vel komfortabel i klær de IKKE burde føle seg komfortable i, men dem om det. Jeg kaller det underholdning.  

Helmut likner Rick, - a bit....

Jeg synes Helmut Lang er et godt alternativ om Owens er litt pricey for deg. Det er egentelig litt for dyrt for meg også, noe jeg bare unner meg en sjelden gang. Jeg har noen spesielle pieces som var verdt hver eneste krone. Siluetten er en kombinasjon av strukturert, feminint, unisex, og uten forankring i en spesiell tidsalder eller sesong. Da jeg enda ikke tjener helt det jeg trenger til Rick..., er skapet mitt fullt av Helmut Lang. Det er klær du kan leve i.

Tilbake til ordet kosebukse. Dette er noe datteren min på snart 14 bruker hele tiden. Jeg har skjønt at det viktige å være relaxed, det gir visst en aura av ro og tilfredshet, og måtte testes.

Joggebukse er for meg trening, så glem det. Missonibuksene er for det første ofte i lurex, og hvor comfy er det? Dessuten koster Missoni buksene over 5000,- og passer for meg best i Cannes og St. Tropez på ferie. Hittil har jeg sverget til slitte jeans, det har vært mitt svar på kosebukse.

I dag tester jeg comfy a la Helmut. My take on relaxed. Upscale dressed down, or was it the other way around? I think I'm on board!

 
 
 
IMG_4374.jpg
 

Put on some heels and be relaxed ❤️
MrsBxx