Pleated with an edge

IMG_4674.jpg

Det er ikke ofte jeg kjøper på salg, men i dag ble dette skinnskjørtet med meg hjem. Jeg unngår salg fordi det ofte er kaos og rot. Jeg er ingen impulsshopper og hater å bli dyttet og tråkket på. Om jeg kjøper på salg er det noe jeg har sett tidligere og ikke tatt meg råd til, som feks dette skjørtet fra By Malene Birger. 

Lengden på skjørtet er viktig, og detaljene i livet gjør det litt anderledes, jeg elsker dessuten  plisse. At det er et skinnskjørt er ingen drawback....

Tilbake til rabatterte priser. Gør som meg, den eneste måten å komme seg gjennom et salg er å planlegge. Jeg planlegger gjennom hele året ved å skrive ned det jeg synes jeg trenger, og pieces jeg elsker men ikke har råd til på fullpris. Ta med notatene og hold hodet kaldt. Ikke kjøp annet enn det du har på blokken, finner du ikke plaggene du leter etter, WALK AWAY! Spar pengene til new season varer, eller neste salg. Uansett, kjøp ikke på impuls! Det ender aldri godt.

Don't let the discounts ambush your wardrobe!
MrsBxx

Leather skirt By Malene Birger // Singlet By malene Birger // Boots Saint Laurent (ps, see how versatile they are? Winter as well as summer!) // Jacket Rick Owens // Bag Saint Laurent // Sunnies RayBan