Short stories

 
 

En litt for kort kjole på litt for blek kropp. Noen gange MÅ man bare bryte noen regler. Om været er varmt nok og solen skinner er det lov med litt for kort kjole selvom aldreren egentelig krever knelengde.

Denne looken er litt safari uten å ta helt av, akkurat passe til oss som er over 40 and fabulous...! Ok, det var litt krampe, men du skjønner hva jeg mener? Vi kan fortsatt følge trender eller henge oss opp i stiler, men når vi blir eldre må vi gjøre det med litt mer finesse. 

Jeg vurderer kjolen så tekkelig ellers at den korte skjørtelengden kan passere selv for en dame i min alder. For meg er det viktig at ikke antrekket blir vulgært og at det ikke ser ut som jeg prøver å være 25. 

Kjolen er flere år gammel men fortsatt en garderobefavoritt så snart solen titter frem. Sandalene er ca 8 cm på hælen, fantastiske til hverdagsbruk, og har gitt meg mange nye muligheter med klærne jeg allerede har i garderoben. Til kort kjole er det uaktuelt med høyere sko enn dette da det gjør looken mer trashy enn classy.

Armbåndet ropte på meg i butikken.  Noen ganger er det shoppingkarma!  Er det ikke litt fint og fargerikt? Ihvertfall til å være meg.

Aquazzura Beverly Hills sandal // Balenciaga City bag //Patritzia Pepe dress // Marlene Juhl Jørgensen Bracelet

Chic is not a number
MrsBxx