Its not the age, its how you wear it

 
 

Det spiller ingen rolle hvor gammel du er, hvilke fasong du er skapt i  eller hvilke størrelse du bruker. Skinnskjørtet kan alltid være chic og sexy, men husk din AFS! Alder - Fasong - Størrelse  

I dag; skinnskjørt.

Jeg er en smule over 40...., faktisk er jeg snart 45. At alt raser nedover med alderen er faktisk sant. Jeg ser at huden på knærne mine ikke sitter like høyt opp på skjelettet som den burde. Det skjer med alle, og det er bare å gjøre det beste ut av det du har. Derfor, skjørtelengden min går ofte til litt nedenfor kneet. Jeg gjør unntak, på vinteren med stockings, eller når "the pins" har fått litt farge som skjuler det verste. 

For min del funker det fortsatt med ermløse topper, og jeg bruker det for det det er verdt. Den tiden kommer fort når når jeg vil se at det er på tide med 3/4 erm. Jeg elsker singletter, alt som er strapless og det som er a-symetrisk.

Helmut Lang leather skirt // Aquazzura Amazon sandal // By Malene Birger Dawn singlet // Saint Laurent Sac de Jour bag

Older but wiser
MrsBxx