City of ❤️

Vi her vært på visning! Det er ikke første gang, men det er nå det er seriøst. Hjelp!
Jeg elsker huset mitt. Det har en fantastisk løsning og er cleant og enkelt. Jeg har en åpen løsning i stue/spisestue/kjøkken. I tillegg har jeg skyvedør ut mot en kjempeterrasse over garasjen. Garasjen er forresten stor, og har bla plass til tredemøllen. Jeg elsker tredemøllen min, jeg elsker den nesten like mye som sentralstøvsugeren....

Alikevel, walk-incloset. Jeg er addicted. Jeg eeeelsker skapet mitt. Mitt viktigste krav itillegg til beliggenet på leilighet, er skapplass. Jeg kan ikke håndtere et vanlig skap, ikke engang om det er stort. jeg MÅ ha et skap jeg kan gå inn i, et som ikke har dører, men vegger. 

Mannen min MÅ på død og liv ha garasje, JEG mener ikke at vi engang må ha bil. Jeg vil ta trikk, du vet "trikken er din venn, ikke tull med den...", Jeg vil sykle og jeg vil ha en scooter. Vespa selvsagt. Det du kanskje ikke skulle tro er at jeg har lappen, altså på tung motorsykkel... Flaut? Ja, men også veldig praktisk om jeg skal ha en scooter som går litt. 

Uansett, her dokumenteres første visning. Bygdøy allé. J'adore!

Herregud som jeg elsker OSLO❤️❤️❤️!!! 

IMG_2866.JPG

The ❤️ is in the city
MrsBijmolen