Cup 'a' Angel

God morgen dere!

Er ikke englekoppene mine søte?
Ingenting smaker bedre om morgenen enn en liten kopp espresso.

I deg skal jeg til skredderen å hente noe klær.  Helmut Lang, Celine og Epilogue.
Epilogskjørtet var jeg litt uheldig med da jeg tok et litt for langt skritt, eller "hopp" egentlig, da jeg reddet meg selv fra trikken forrige fredag. Et litt for trangt skjørt med splitt foran og 10 cm Louboutins, krever en viss form for chivalry fra alle førere av bil, trikk og sykkel. Det går ikke an, det vet jeg nå, å løpe i lange skritt som en chic lady uten å skade seg. Hjelp! 

Choos VS Converse

Foretrekker menn kjærringer i fjellstøvler og converse? Er det det vi drives til? Skjønner de ikke at om vi skal se classy ut må de trå til? Det er ikke det at vi går litt sakte over veien fordi vi er frekke, men fordi skjørtet er trang og hælene høye. Og det er ikke fordi vi er late at du skal åpne døren på bilen for oss, det er fordi det er vanskelig å strekke seg etter døren med trang lang kåpe, eller slenge begge bena ut av bilen samtidig for ikke å blotte mer enn vi ønsker. Og den tunge restaurantdøren, den BØR du åpne, er du ikke mann da? Og har du forresten sett risten på bakken forran den tunge døren? Den vi må trippe over på tå for å ikke ødelegge Choosene... 

Så værsågod, skyt meg først. Jeg går IKKE med det. Fjellstøvler hører til på fjellet og Converse passer på de som er under 25.
Kan det være så vanskelig å finne en ridder i hvit rustning?  

My wings are black of course
MrsBxx