Fem minutter i skyggen

 
IMG_2685.jpg
 

Gleder meg til denne helgen! Jeg har hatt så utrolig mye å gjøre i de siste ukene og trenger virkelig en langhelg. I dag skal jeg vaske huset, løpe en laaang tur, drikke vin, spise kjøttboller og spaghetti som Lady og Landstryker'n og lese noe annet enn aviser og skolebøker. 

Skapet mitt skal også vaskes og ryddes. Det er selvfølgelig ikke rotete, men noe skal selges! Wohooo!
Følg meg på Instagram (link nederst i denne posten) de neste dagene, godsakene legges ut der.

Det er noen plagg jeg aldri blir lei uansett alder eller hvor mange ganger jeg har brukt det. Dette er noe av det.

Pick your own wardrobe favorites 
MrsBxx

 
 

Old Acne jeans that used to be black // Old top from Helmut Lang which is now with my  tailor // Perfect burgundy colored nail polish from Tom Ford -Plum Noir