Sneakers'n fishnets

 
IMG_2350.jpg
IMG_2354.jpg
 

Today I wore pink shoes. Sooo not me, but so fun! The pink Pharrell Williams Stan Smith shoes.

Adidas sneakers (heter det egentelig det?). Tror det sikker har dukket opp et nytt hipt navn for slike sko, men who cares. Jeg er for gammel til å konstant endre stilen min og vokabularet etter hva som er "in" og ikke.  Jeg lar de unge stresse med å alltid være trendy, og nyter heller tilværelsen som 44 og fabulous. Det er ikke lov å si slikt, jeg vet det, men det passet så godt til poenget mitt. Jeg går ikke rundt å tenker at jeg er "all that", (herregud det er mye som er galt med meg, og jeg hadde villet endre på), men jeg går rundt å tenker at jeg er fornøyd og har funnet mitt "konsept".  Og DET er ganske fantastisk. Er du ikke helt der enda, kan du bare glede deg til du kommer dit. 

Ja, så kjøpte jeg noe da, noe jeg ikke trengte. De passer ikke til noe jeg har, men derfor passer de til alt alt. Jeg tror nok jeg stort sett vil holde meg til den mørke paletten, men en fargeklatt i ny og ne tror jeg at jeg tåler. 

Coat Tiger of Sweden // Blouse Benetton // Skirt By Malene Birger // Fishnet stay ups Wolford // Bag Givenchy // Sunnies Celine // Shoes Adidas & Saint Laurent

Think pink once in a while!
MrsBxx

IMG_2342.jpg

Black, I mean back, in the comfort zone.....