Ladybug

 
 
"Wear a dress, feel like a woman"
–Diane Von Furstenberg 

 

Vær fornøyd og si det!

DET er jo ikke lov å si da, at man er fornøyd, man skal jo helst ikke beskrive seg selv eller hvordan man føler seg, med positive adjektiver. Men det er jo ikke andres syn en beskriver seg ut ifra, men sitt eget! Vi hører så mye om dagen at vi kvinner må være tøffe og selvsikre som menn for å oppnå lik lønn og lik respekt, men det er en felle! Så snart du sier høyt at du er fornøyd med deg selv, er du selvsentrert, egoistisk, og noen ganger dum. Vi vet jo dessuten at kvinne kan være kvinne verst. Er ikke verden tøff nok for oss kvinner som den er? Kan vi ikke bare være glad på hverandres vegne? Kan vi ikke hjelpe hverandre isteden for å prate nedsettende om hverandre? 

Vær grei.

En kvinne med en manns livssyn 

Men du, bare for moro skyld, skal vi ditche underlegen og svak for bare noen uker, kanskje frem til sommerferien? Bare for å sjekke om livet kan bli enda bedre, enda større og enda friere? 

Fra nå av om vi tviler, spør vi oss selv, "–hva ville en mann gjort?"
Om han var kvinne og sto i undertøyet foran garderoben sin ville han garantert valgt kjole, skjørt, hæler, og han ville brukt det for alt det er verdt. Noen ganger kanskje du ikke føler deg "up for a skirt", da er det enda viktigere å ta det på. Du vil garantert føle deg bedre, og når du føler deg bedre, har du det bedre.

Jeg slår et slag for skjørt i dag, og har vrikket meg inn i (håper det går seg litt ut, for det er litt lite) et pencilskirt fra Epilogue by Eva Emanuelsen. 

Jeg gir det ti av ti mulige.

Today I wore

Skirt Epilogue // T-shirt Stella McCartney // Jacket Rick Owens // Booties Christian Louboutin // Bag Givenchy 

Vogueify yourselves!
MrsBxx