It's here!

 
 

No-stocking-season starts NOW!

I dag hadde jeg første offisielle vårdag. No stockings! Skal jeg ha på strømper nå før i januar, er det kun fordi antrekket krever det. Så utrolig deilig det var å gå til jobb i går! Jeg surret avgårde (les; løp. Det må jeg alltid) til toget og ventet til og med på perrongen et par minutter, og null goosebumps. 

Litt for enhver smak

Jeg synes de nye Adidasene passet strålende til dagens antrekk. Hadde med meg reptilene for å bytte for after work wine, men endte opp med å reise hjem. Uansett, de rosa skoene funker best for meg når jeg bruker de sammen med mine vanlige outfits, de bare tilfører noe nytt og litt alternativt. Skulle jeg hatt de på til en plain skinny jeans hadde det vært meningsløst med hot pink, da burde de vært hvite. Tror jeg. Skal teste det litt ut, jeg er ikke på kjent grunn her. 

Lurer på om de er kule til den croppede smokingbuksen fra Acne....

Comfort zone again

Så fort jeg kommer in i min vanlige habitt, er jeg tryggere. Reptilene er kanskje mitt beste kjøp noen sinne, de passer til alt og er chic, sexy og classy på en gang. Jeg prøvde de ikke engang før jeg kjøpte, jeg bare visste de var meg. Jeg ringte Saint Laurent i Cannes og holdt de av så min venninne kunne plukke de opp for meg. Jeg hadde bare sett på de et par uker før og bestemt meg for at de var for dyre, for høye, for flashy og for upraktiske. Egentelig helt meg. Forelskelse ved første blikk, som har vokst til ekte kjærlighet.

I wore

Coat Whyred. Du skjønner at det er på tide med en ny? Har lyst på en fra Celine eller Maison Margiela, men tror jeg har funnet et godt alternativ fra By Malene Birger // Blouse Vince // Skirt By Malene Birger // Sneakers Adidas // Bag Sac de Jour Saint Laurent // Scarf Louis Vuitton

"A girl should be two things,
classy and fabulous" - Coco Chanel

Give it your best shot ladies!
MrsBxx