Action on a monday

 
Usually loving the train ride to Oslo S.


Usually loving the train ride to Oslo S.

 

I dag skulle jeg drikke kaffe og spise litt i byen før jobb og hadde ekstremt dårlig tid på morgenen.

NSB assa

Kom meg ikke i seng før kl. 23.30 og måtte opp 05.45! Klarte ikke å komme meg ut av sengen før 06.00, og hadde da bare en liten time på meg før jeg måtte gå. Herregud jeg stresset! løp til toget som viste seg å være innstillt! Stod som sild i tønne helt til Oslo S, og rakk ikke å spise frokost. Jeg jobbet en time overtid, løp til toget og rakk det akkurat. Heldigvis fikk jeg ferdig middag når jeg kom hjem:-) Hurra!

Tidsklemma

Nå har jeg ryddet etter middag, skrevet notater til medarbeidersamtalen jeg skal ha i morgen, skrevet på oppgaven jeg skal sende til skolen på søndag, vasket en maskin med tøy, og jeg har lakket negler. Nå skal jeg pakke treningstøy til i morgen, lage matpakker og finne frem det jeg skal ha på meg. jeg er nødt til å forberede dagene detaljert fra nå av så ikke hver morgen blir a rocky road. Fra nå av skal my way være som the smooooth highway.

Kaos og rutiner

Jeg føler at dagene mine er veldig rotete og at alt blir tatt på sparket. Jeg har ikke noe rutine enda slik jeg hadde før. Livet har vært turbulent og kaotisk de siste to årene og jeg gleder meg til å få ting i system igjen. Nå skal jeg begynne å skrive tidsplan for livet mitt. Jeg skal sette på papir hvor jeg ønsker å være innen utgangen av året, og håper at det gjør det lettere å holde fokus. Jeg skal planlegge hver dag. Jeg må gjøre det for å ikke surre bort tiden min og for å kunne rekke alt og ikke glemme noe.  

Outfit

Jumpsuit Helmut Lang // boots Saint Laurent // coat Whyred // bag Saint Laurent
Enkelt å se på og enkelt å ha på. No fuzz.

I morgen 10.03.15

- Opp å hoppe 05.45
- Jobb
- Ringe Mattilsynet i lunsjen for å få et intervju til innleveringsoppgaven jeg skriver på 
- MA samtale på ekstrajobb
- Power (joggetur om MA samtalen tar for lang tid)
- Forberede onsdag
- I seng 23.00

Fjoh! Natta, sov godt da!
MrsBxx