Can't go wrong

 
 

Jeg har som vanlig dratt frem noen gamle filler, og slangt det sammen med killer heels and an new do...
Når alt i garderoben henger sammen har du uendelige muligheter, og det er så befriende! Problemet er heller hva skal jeg kombinere i dag enn at jeg ikke har noe å ha på meg.

I dag hos frisøren hadde jeg på meg By Malene Birger skjørt, Eleven Paris t-shirt, Helmut Lang Cardigan, Whyred frakk og Saint Laurent Boots. Thats it. Simple, used many times before and still fabulous!

 
 

Go BO!

Finn deg selv og du har ett problem mindre i ditt daglige liv.
Jeg leste for litt siden om Barack Obama som kun bruker kombinerbare og enkle klær for å elimeinere så mange problemstillinger som mulig i hverdagen. Han tar (selvsagt) så mange andre utmattende viktige valg og avgjørelser i løpet av en dag, og gidder ikke bruke energi på det som ikke er viktig. 
Planlegger du bra så trenger ikke du heller å tenke så mye på hva du skal ha på deg, du kan fokusere på andre ting og alikevel føle deg vel. Gjør som BO!

Finn deg "sjæl"

For meg er jo dette viktig, fordi klær er en stor interesse, men det å finne min "stil" har også roet meg. Jeg er aldri usikker på hva jeg tar på meg, og jeg er alltid fornøyd når jeg går ut døren. Jeg blir glad av det, det er mitt eget dopamin:! Jeg vet, tro meg, at det er viktigere ting i livet, men tenk at noe så enkelt kan gjøre meg så glad! Jeg er heldig! 

Bruk litt tid på å finne en rød tråd du kan leve med, og du har en liten bekymring mindre. Da kan du fokusere på det DU egentlig synes er viktig, uten å bli forstyrret av missfornøydhet (der skapte jeg et nytt ord gitt), rundt det du har på deg.  

Finn Kalvik hadde visst rett hele tiden!

Chop chop

I have a new do! Det er ikke så stor forskjell, men jeg synes det ble fantastisk. Har lenge vært så lei av at håret skjuler klærne. Jeg synes også at det lange håret ble utdatert og kjedelig. Var på Toni & Guy selvfølgelig, ettervekst be gone og chop chop.

See ya!
MrsBxx