My favorite waste of time

 
 

Jeg kan ikke tenke på noe jeg liker bedre enn å spise lunsj i byen med Kamilla. Kamilla er datteren min på 13 år som alltid har vært perfekt. Jeg har bare henne, jeg mener jeg fikk et perfekt barn på første forsøk så hvorfor prøve igjen?

My favorite things

En mil løpetur før kl 0900. Fantastisk og toppen av lykke. Kan ikke leve uten.

Lunsj med venninner, det er også høyt oppe på listen av favorittting å gjøre. I dag var også en venninne med, så det var dobbel lykke:)

Solen på ansiktet, elsker det. Med La Mer SPF 50 of course!

Jeg liker å spise lunsj og jeg liker å drikke vin. Helst ønsker jeg å handle noe først. Noe som er planlagt og ønsket. I dag var det Kamilla det dryppet mest på, men jeg kjøpte meg en ny ring fra Saint Laurent. Skulle ha et skjørt fra Helmut Lang også (begge deler på Høyer selvsagt), men det måtte dessverre vente, helt ufrivillig om jeg får lov til å si det.

Det nye kortere håret som er like fint i hestehale som nyvasket. Det synes jeg da, og det er jo det som teller. Kan ikke leve uten jevnlig colour and cut<3 

Et friskt pust! Plutselig forelsket jeg meg i en blomstrete kjole fra Carven! En i lillaroseblåhvitetc... you name it! Jeg vet at den er helt utenfor mitt fargespekter og veldig langt fra min stil. Det ville vært å bryte alle regler... Men en av reglene må jo være at regler er til for å brytes? Bare du bryter de med stil?

Today I wore

Det var utrolig deilig å slippe vinterjakke og tunge sko i dag! Og herregud jeg har savnet solbriller! Med Saint laurent bootsene kunne jeg surre en hel dag uten å bli sliten i føttene. Pleier å planlegge sko utifra hvor langt jeg må gå. I dag skulle jeg ta toget til Oslo S, gå gjennom byen innom Høyer på Eger, og så gjennom slottsparken for å komme til restauranten på Majorstuen, da fikk hælene hvile. 

Jakke Rick Owens // Skjerf Louis Vuitton som jeg elsker, men har brukt altfor sjelden. Det er et skjerf med uendelig gode følelser og minner // Boybag Chanel // Bukser Acne // Turtleneck Acne // Boots Saint Laurent // Earrings Chanel // Sunnies Céline, which I love<3

Remember the little things
MrsBxx

 
IMG_2117.jpg