Be bold!

 

Pair a sweatshirt with your dress 

 

Denne genseren er laidback og off duty, men mikset med kjole og heels funker den nydelig på kontoret. Akkurat passe uformell men kledt. 

Furnuftig er et ikke-ord

Det er så viktig å vite hvordan du kombinerer plaggene du har i garderoben, ingenting skal blir liggende bare pga årstid og mangel på anledninger. Jeg har ikke et plagg jeg ikke på ett eller annet tidspunkt har brukt i det daglige. Jeg kjøper aldri fornuftig, fordi ingenting er ufornuftig for meg. Jeg bruker silkekjolen min med chunky knits, camisolen med en edgy cardigan, og smokingjakken som ytterjakke. 
Dette betyr ikke at jeg ikke føler at jeg pynter meg når jeg tar på de samme plaggene i formelle eller festlige anledninger, for da kombinerer jeg de på en annen måte, og med annet tilbehør.

Kvalitet og planlegging

Husk å kjøpe kvalitet når du kan. Om du vil prøve min strategi bør du ha kvalitetsplagg i garderoben. Det kan ikke sies for ofte; kjøp kvalitet fremfor kvantitet. Du kommer til å bruke hvert plagg oftere, men du vil alikevel føle deg "ny" hver gang du kommer over en kombinasjon du ikke før har prøvd ut. Ta deg fem minutter foran (eller inne i...) garderoben din hver kveld før du legger deg, og tenk. Prøv å sette sammen det mest usannsynlige, og jobb ut i fra det. Jeg er IKKE vill og gal, så ofte forkaster jeg første forsøk og nester meg inn til det rette antrekket ved å prøve og feile. 

Spjåk

Jeg er ganske strait og kjedelig i stilen, men stilen min passer til meg. Jeg håper og tror at folk ser meg først, og ikke klærne. Det finnes folk som er så mye i seg selv at de tåler voldsomme klær uten å forsvinne selv, men jeg er definitivt ikke en av de. Fy søren så gøy det hadde vært å være en Anna Dello Russo! Å bruke farger, mønster og volanger som andre bruker jeans! F... hun er rå! 
Må jo slenge på her at jeg mener det er mange som tror de tåler skrålete klær men absolutt ikke gjør det. Ikke spjåk deg ut om du ikke kan bære det med hevet hode'a, s'il vous plait? 

Utrolig takknemlig

Genseren på bildet hadde jeg ikke råd til, men jeg fikk den (!) helt overraskende av en utrolig kul dame. Jeg kom på jobben en dag og der sto den i en pose til meg, sammen med en koselig beskjed. Tusen, tusen takk! I'm at loss for words💙

Today I'm wearing

Genser Givenchy // Kjole Tiger of Sweden // Boots Burberry // Bag Balenciaga // Bracelet CC Skye & Saint Laurent // Ring Louis Vuitton

Be classy, be fabulous!
MrsBxx