Fredagens indrefilét

Tiden du har etter at alt du MÅ gjøre er gjort, og kvelden ligger foran deg men ikke enda er igang. = indrefiléten av helgen. 

Må bare skrive ordene ned: Jeg har friiiii! Jeg skal ikke jobbe, og jeg har ikke noe skolearbeid før på mandag. I dag har jeg byttet ut aviser med magasin. Yndlingsmagasinet er Britiske Vogue, men  kjøper også hver måned ELLE UK. I dag kom aprilutgaven som bestillt<3
Til Elle har jeg rødvin, brie og fikensyltetøy. 

Det viktigste jeg har lært meg de siste par årene er å ikke bekymre istykker hvert eneste lille lykkelige øyeblikk. Jeg forkuserer på gleden jeg føler på vei hjem fra jobb når jeg vet jeg skal kose meg med datteren min, eller når jeg skal til frisøren, eller når jeg skal ta et glass vin etter jobb med noen jeg elsker å skravle med. Jeg tenker ikke lenger på at det kommer en morgendag. Jeg koser meg med nå. Jeg holdt på å bekymre meg syk og gammel, og det er ingenting som er verdt det. Dette er noe jeg bevisst jobber med. It's a work in progress.

Don't destroy every wonderful little moment with tomorrows worries💖
MrsBxx