Yes! I passed!

Slik har det sett ut den siste tiden på benken hjemme hos meg. 


Slik har det sett ut den siste tiden på benken hjemme hos meg. 

Nå er jeg dobbeltarbeidende student igjen. Det går an. Vi kvinner kan jo alt! Men herregud jeg er sliten. Sliten og fornøyd på en gang. 

Something's gotta give

Forige dagen leverte jeg en omfattende oppgave som har tatt all tiden min de siste ukene. Jeg jobber til daglig som grafisk designer i MediaPlus, og noen kvelder og helger er jeg på Høyer. Skolen må jeg ta på kvelden og så lurer jeg joggeturer og powertimer innimellom der. Kan tro jeg var lettet da jeg fikk bestått på den siste oppgaven min. Four down and two to go! Da er det et semester igjen:)

Prøver å blogge litt også, men skulle ønske jeg rakk mer. Målet å er å blogge antrekket mitt hver hver dag, men det er tidkrevende å ta bilde, og det har vært så vanskelig med lyset siden det er mørkt hver dag når jeg kommer hjem. 

Huset er fortsatt alltid ryddig (ellers klarer jeg ikke å lese), men det hender det er litt støvete. Something's gotta give.....
Uansett overrasker det meg alltid at jeg fikk det til når jeg ser tilbake på en veldig hektisk periode. Det er to oppgaver igjen av dette semesteret, og så eksamen da, men det jeg søren meg klare. 

Everything will be okay in the end, if it's not okay, its not the end ❤️
MrsBxx

IMG_1827.JPG

Da ble det mørkt igjen...!

Den gode gamle flatcapen fra Burberry // Frakk fra Whyred, den skal forresten byttes ut snart med en ny i samme stil // Skjørt By malene Birger // Boots og bag Saint Laurent

– Nå er det på tide med noe nytt i kjenner jeg. Kanskje jeg burde tvinge meg til å bruke nye antrekk fra garderoben min hver dag... Hmm, en blogpost idé?