A green choice

 
 

Med den ny korte klippen har håret entret struktur! Sovnet med fuktig hår i går, og våknet med bølger i dag, hurra! Rett opp fra sengen var det ikke like mye krøller som på bildet men fem minutter med en tykk krølltang og voila! Ok, det er ikke shamporeklamehår, men det er en skikkelig stor endring for meg som stort sett alltid bærer håret slett.

I tillegg til krøller i håret på jobb i dag hadde jeg på meg et grønt skjørt. Det er fra Baum und Pferdgarten, og når jeg kjøpte det for to-tre år siden, var det kjærlighet ved første blikk. Skikkelig ute av comfortsonen i dag med andre ord. Dette skjørtet, på tross av fargen, kan kombineres med resten av garderoben min som er sort, hvit, grå, beige og enkel.

Å plukke deg en eller to farger ved siden av basisfargene du har i gardroben, gir endeløse kombinasjonsmuligheter med en liten vri. Jeg anbefaler å holde seg til solids så klærne ikke synes før deg. Jo eldre vi blir jo mindre fuss tåler vi.

Be in charge, don't let the clothes wear you
MrsBxx      

 
 

Jacket Rick Owens // Sweater Acne // Skirt Baum und Pferdgarten // Pouch Givenchy // Boots Saint Laurent // Sunnies Ray Ban // Polish Tom Ford Plum Noir // Colour and cut Toni & Guy