The list

Jeg kaller det ikke ønskeliste men prioriteringsliste, for det er ting jeg skal ha, men ikke vet i hvilke rekkefølge. Jeg har vurdert, tenkt og googlet mye og disse tingene er enten holdt av, betalt på eller noe jeg bare er sikker på at skal inn i garderoben.

Listen er ikke i prioritert rekkefølge. Litt spenning i hverdagen må jeg jo ha....

The Amazon, black and white stripe Aquazzura // Loafers black-silver Gucci // Sunnies, Chanel resort 2015, love love love these! // Turtleneck Sally LaPointe // Leather shorts Saint Laurent, leather is puuuurfect for summer! Don't let anyone tell you otherwise  // Double breasted coat By Malene Birger FW 2015, WOW! I'm on the calling list, cross my fingers! // Makeup case Louis Vuitton, I have never owned a nice one // The Peekaboo bag by Fendi // Last but not least; a new perfume. Fracas by Robert Piguet. I've used it off and on, and now I think it's time again. The scent is a bit heavy and dark. Dare I say kinky? I think I do💋

I'm all worked up!
Mrsbxx

 
Skjermbilde 2015-03-11 kl. 23.34.16.png
RobertPiqueFracasSwar.jpg
fendi-black-medium-peekaboo-bag-product-1-17309280-3-083569476-normal_large_flex.jpg