New job, old outfit

 
IMG_1627.jpg
 
 

Jepp, i morgen starter jeg i ny jobb. Og hva tar men på seg? Planen er å feire meg selv med "a new piece", men som dere vet bruker jeg laaang tid på slike investeringer. Jeg har endel oppe til vurdering, men handler kun når jeg er 100% sikker. Poster en liten vurderingsliste senere.

Toll og tull igjen

Hadde ikke vært for våre idiotiske toll og avgiftsregler, som eliminerer muligheten for mange luksusprodukter, hadde premien til meg selv vært et par skinnsandaler i sort/hvit fra Aquazzura. Jeg sier det igjen kjære politikere, det er ikke sånn at om jeg har lyst på et par pytonskinn sandaler fra Aquazzura og ikke får de shippet TIL Norge, så kjøper jeg et par skaipumps fra en simpel kjedebutikk I Norge. Jeg har nemlig spart til pytonsandalene, så skai holder ikke mål!!!!

Kanskje det er meningen at vi skal lure oss til luksusprodukter ulovlig? Ønsker politikere at alt vi etterhvert stemmer etter i regjeringsvalg, er toll, skatt og avgiftspørsmål? Synes dere at det er greit at vi kjøper billig og simpelt som vi lett kan kaste når vi blir lei, for å så kjøpe nytt?
Kjøp og kast mentaliteten vi har tillagt oss er ingen tjent med, ihvertfall ikke våre barn og barnebarn. 

Ps, en digresjon

Apropos billig og fake; jeg hørte akkurat at fuskepels stort sett er laget av pertolium(!!), og det er hverken et gjenvinnbart materiale eller da et godt alternativ til ekte pels, ifht diskusjonen rundt pelsdyrnæringen.

En flau tanke; Miljøaktivister iført fuskepels som skyller fugler fri for oljesøl forårsaket av en lekk oljetanker på vei til "fuskepelsfabrikken". 
Im just saying....

Dette kommer jeg tilbake til med MASSE spennende og overraskende fakta. En ting jeg allerede kan si er at om du reagerer på bruk av pels, bør du kanskje også revurdere, kotelettmiddagen og kyllingfileten i tacoen til fredag, om du ikke bruker Stangekylling da. I tillegg; det er visstnok ikke de samme sauene som gir oss saueskinnspelsene våre som de vi slenger i får-i-kål gryten! Kan det være sant?! Vi spiser altså ikke kjøttet under den pelsen heller! Akkurat som at du ikke spiser blårevskinke..... Men dette har jeg enda kun rispet overflaten av. To be continued!

Antrekket

Så til i morgen. Jeg har egentelig antrekket klart, men mangler strømpene jeg plutselig fant ut at ville knytte det hele sammen. Jeanskjørtet fra Malene Birger er best med bare legger, men kan det funke med prikkete sorte strømper? For å få den litt quirky looken uten å bli for traust og treg. 

Istedenfor skjørtet tror jeg det blir de safe skinnbuksene i embossed leather fra Helmut Lang, i kombinasjon med en singlet fra Stella McCartney og blazer fra samme merke. Skoene tar jeg med i den store Saint Laurent vesken, siden jeg skal videre til jobb på Høyer. Det er godt å kunne bytte sko i løpet av arbeidsdagen når den vi blir på tolv timer.....

Wish me luck, I know I am!
MrsBxx

 

 
Gratulerermednyhverdagblomsttilmeg selv.    Det er sjelden jeg bruker penger på blomster, men var ikke denne nydelig? Thank you! I mean me!!


Gratulerermednyhverdagblomsttilmeg selv. 
Det er sjelden jeg bruker penger på blomster, men var ikke denne nydelig? Thank you! I mean me!!