My new crush

Stella McCartney bra & thong


Stella McCartney bra & thong

Steen & Strøm lingerie department. Her finner du alt, og alt du finner er lekkert.

Jeg har tidligere skrevet om undertøy i posten "So I had this thing" , og der ser du sikkert at jeg synes det du har under er vel så viktig som det du har over, for å føle deg som en million doller. 

Jeg synes det er viktigere at undertøyet jeg bruker ikke er slitt og stygt enn at det er dyrt. Altså, det er bedre å ofte kjøpe undertøy fra H&M for å holde det frecht, enn å kun ta seg råd til en dyr BH en gang i året og bruke den til den faller fra hverandre.
Når det er sagt må jeg si at som for designklær med en god fit og søm er det virkelig også for undertøy. Jeg prøvde undertøy på S&S i går, og FOR en forskjell! Du kan virkelig ikke sammenlikne en BH fra H&M med en fra Calvin Klein eller Stella McCartney. Det er som å se lyset! Damene som jobber med eksklusivt undertøy kan dessuten sakene sine. Jeg vet det er en klisje man har hørt gjentatte ganger men det er sant, jeg gikk inn i prøverommet som en 75 A, og gikk ut som en 70 C.... I kid you not!  

Jeg synes vi skal bruke litt mer av klesbudsjettet vårt til undertøy. Prøv det, du vil ikke angre. Neither will your lovahhh...

Adieu from loverville💋
MrsBxx