The cold war

 
Cardi Acne // Skirt By Malene Birger // Bra Anine Bing // Top Wang // Boots Saint Laurent // Bag Saint Laurent


Cardi Acne // Skirt By Malene Birger // Bra Anine Bing // Top Wang // Boots Saint Laurent // Bag Saint Laurent

 

Det er ingen hemmelighet at jeg ikke synes "praktisk" eller "comfort", er ord som nødvendigvis  hører sammen med stil og klasse. At noe er litt ukomfortabelt  gjør bare at du retter deg litt i ryggen og tar deg sammen. Du er våken. Jeg mener ikke at man skal ha det veldig ubehagelig, jeg er ikke sadomasochistisk heller (ikke out and about ihvertfall...), men for mye comfort kan lett lede til saggy bottoms og Grorudpalmer. DET er vi ferdig med når vi har passert tretti. Førti....

I dag var det sykt kaldt, og når regelen er never pantyhose og always chic, ja da får vi ta frem ullcardien da..!

Don't let the weather cramp your style!
MrsBxx

 
IMG_0785.jpg