Bonnie or Jack?

 
IMG_1395.JPG
 

Jeg håpet at jeg kanaliserte Bonnie Parker med den feminine blusen under kjolen med dette snittet, men er redd blusen hvisker litt Jack Sparrow...

Sjørøverstilen er ikke helt meg, men jeg er veldig glad i denne blusen. Den er sheer, poofy, litt hippie og litt vintageaktig. Jeg kjøpte den i Stockholm for mange år siden. Skal vise hele ved en senere anledning. Jeg tror den vil skli rett inn i den 60/70 tallsinpirerte våren vi har i vente.  Som vanlig..., gjesp. Er ikke våren alltid litt 70 tall, hippi, flowerpower og blonder? Jeg er ihvertfall DRIT lei søte hvite blodekjoler og romantiske fletter i håret hver eneste vår! OG jeg er lei av å lese om det i diverse motemagasiner hver eneste vår. "Endelig er det søte kjoler og blomster i håret som gjelder for det er såååå meg!" Hilsen redaksjonen... Bla-bla-bla.

I år synes ihvertfall stilen å være litt strammere og classy. Den passer mye bedre for +40 enn take-me-back-to-Woodstock. 

Tror jeg uansett må skaffe meg ett par flared jeans med press pronto! Har sett noen veldig fine fra Frame denim, og jeg skal for første gang på mange år ta meg tid til å prøve nye jeansmerker. Har kun brukt skinny jeans fra Acne i lang tid og synes det er like vanskelig å shoppe nye jeans som å kjøpe bikini.

 
Now where did I put my gun, and the beret....?


Now where did I put my gun, and the beret....?

Dress By Malene Birger // Blouse See by Chloe // Boots Saint Laurent // Bracelet Hermes


Dress By Malene Birger // Blouse See by Chloe // Boots Saint Laurent // Bracelet Hermes

Coat Whyred // Bag Saint Laurent // Stockings Wolford


Coat Whyred // Bag Saint Laurent // Stockings Wolford

 

Uansett, Bonnie Parker hadde stil! Sånn, sett bort fra forbrytelsene. 

Jeg tror jeg vil peile meg litt inn på den looken, og heller krydre med syttitall. Hadde ikke takket nei til Gucci spring/summer 2015 da, og noen av klassikerne..... 

Pick a few of the seasons pieces, and make it work for you
MrsBxx

Skjermbilde 2015-02-25 kl. 10.48.56.png
   Consider this pieces as parts of my wish list. Thank you sir! 

 

Consider this pieces as parts of my wish list. Thank you sir! 

Skjermbilde 2015-02-25 kl. 12.15.06.png