Did I mention Rick Owens?

 
 
 

Jeg har en off-the-shoulder-top fra Rick Owens som går til alt. De fleste av klærne mine kan kombineres og eneste problemet er at det er vanskelig å velge. Jeg har ikke et nytt plagg hver måned, jeg vet noen tror det, men det stemmer ikke. Jeg kan godt la dere tro det da, men sannheten er at jeg ALLTID kjøper noe jeg kan integrere i skapet som det er, og dermed kan bruke gamle plagg på nye måter. 

Rick Owens I just l.o.v.e you

Det er ikke mange ganger jeg har rukket å bruke denne asymetriske toppen fra Rick Owens enda, så jeg bestemte meg for at den uansett skulle til pers i dag. Antrekket bygger jeg ut ifra denne toppen. Jeg synes den sitter helt fantastisk og skaper former som ikke er der. Skulle jeg ha valgt en designer å være tro til resten av livet kunne det godt ha vært Owens. Plaggene er velsydde, laidback og laget for alle former og alle aldre. Jeg synes ihvertfall det funker uansett. 

På bildene har jeg prøvd noen skjørt, men lot de to jeg har fra Baum und Pferdgarten, de eneste med farge) henge, da det ene skaper for mye fuss for toppen på vinteren, og det andre krever enten flate sandaler eller høyere hæler enn 8 cm. 

Jeg har ikke brukt bronzer på leggene på en stund og er redd de skjørtene som er penest uten strømper ikke holder mål i dag. 

Treasure hunting

Som du skjønner bruker jeg noen ganger litt tid i skapet mitt, men det er fordi jeg synes det er gøy. Det tar ikke tid fra annet enn kanskje tvtitting eller hvetebollespising (er veldig glad i ferske hveteboller...). Jeg holder ikke på slik hver dag, men noen ganger går jeg gjennom garderoben min for å minne meg selv på hva jeg har, og prøve nye kombinasjoner. Om du bruker litt tid på dette vil du se at du har mye mer spennende i skapet ditt enn du tror.  

Look for treasures in your own closet 💞

Happy hunting!
MrsBxx
 

 
Skirt By Malene Birger // Boots  Saint Laurent // Stockings H&M,  stayups. Never ever tights. NEVER!


Skirt By Malene Birger // Boots Saint Laurent // Stockings H&M, stayups. Never ever tights. NEVER!

Skirt from Creative Collective.


Skirt from Creative Collective.

This skirt is better without stockings, but my legs are  too white.


This skirt is better without stockings, but my legs are  too white.

 
 
 
Skirt Helmut Lang.


Skirt Helmut Lang.

This skirt   only  works without stockings.


This skirt  only works without stockings.

Skirt James Perse.


Skirt James Perse.

Ok with stockings, but not great.


Ok with stockings, but not great.

 
 
 
Leatherskirt By Malene Birger.


Leatherskirt By Malene Birger.

Works with everything.


Works with everything.

God I'm white!!! Summer come quickly!


God I'm white!!! Summer come quickly!