The game is on again!

Jeg er ikke en proff blogger, det har vi kanskje skjønt alle sammen. Tenkom jeg var en av de som lever av å blogge! Da hadde jeg hatt noen magre uker bak meg...

Her er jeg altså igjen. Jeg har hatt så mye å gjøre at jeg ikke har rukket å poste noe. Somethings got to give. Jeg har jobbet mye, hatt mye skoleoppgaver og jeg har trent. Bloggen måtte vente. Det er så hyggelig da, at det er endel som har savnet den! Tusen takk:) Det er jo helt utrolig!

Jeg har også vært på juleferie, i Mandelieu på den franske rivieraen. Det var helt fantastisk! Min datter, mann og jeg har besøkt venner og hatt det helt utrolig flott. Masse drikke, masse mat, deilig sol og mye latter. Jeg har noen bilder og poster en liten snutt om det litt senere.

Jeg har også et par nye ting i skapet, hurra! Kjøpte det i Frankrike og er strålende fornøyd! Det kommer en post på det også.

Nå er det på tide med noen seriøse antrekksbilder!
Jeg har en ganske ny genser, i hvertfall ikke vist på bloggen før, fra Acne. Den er akkurat hva jeg trengte for å bruke mange av de klærne jeg allerede har. Den er rett og slett et basic tilskudd i garderoben. Ikke noe villt og galt, men et nyttig plagg. Jeg synes det er veldig viktig når jeg kjøper noe nytt at det kan bukes til alt jeg allerede har. Denne genseren kan jeg ha til alle bukser og alle skjørt, jeg har prøvd... 

Jeg bruker endel tid på å rydde i garderoben og prøve det jeg har. Noen ganger blir jeg så entusiastisk over en ny kombinasjon av plagg jeg allerede har at jeg nesten ikke kan vente med å bruke det. Da vet jeg at jeg er på rett vei. Garderoben nærmer deg perfekt! For meg da. Det er jo alltid noe jeg ønsker meg, noe som frister, men fristelsen er lettere å håndtere om jeg ikke har følelsen av å "aldri" ha noe å ha på meg. Da får jeg litt mer tid til å tenke, vurdere og planlegge. 

Jeg har her kombinert den med et par gamle Acne bukser, Chanel boots, Rick Owens skinnjakken og Boybagen. Kult, klassisk og litt fransk.

New season wardrobe, don't replace all your stuff, rearrange it!
MrsBxx 

 

 
Jeg ELSKER at ermene er lange! Og jeg er veldig glad i turtlenecks. Denne genseren har spennende volum og er ikke for lang. 100% merinoull gjør at den ikke klør. Ikke at det hadde hatt noe å si for meg, er genseren fin kan den være laget av strie for min del. Og så er den sort da, da kan det jo ikke bli feil. 


Jeg ELSKER at ermene er lange! Og jeg er veldig glad i turtlenecks. Denne genseren har spennende volum og er ikke for lang. 100% merinoull gjør at den ikke klør. Ikke at det hadde hatt noe å si for meg, er genseren fin kan den være laget av strie for min del. Og så er den sort da, da kan det jo ikke bli feil. 

Disse buksene er mange år gamle, men fortsatt en favoritt. de heter Skin i Satin black. Jeg gruer meg til den dagen de går i oppløsning. Jeg vet at Acne ikke lenger har disse, kun i jeanstoff sist gang jeg sjekket. Er det noen som kommer over de i dette stoffet; Let me know!


Disse buksene er mange år gamle, men fortsatt en favoritt. de heter Skin i Satin black. Jeg gruer meg til den dagen de går i oppløsning. Jeg vet at Acne ikke lenger har disse, kun i jeanstoff sist gang jeg sjekket. Er det noen som kommer over de i dette stoffet; Let me know!

Turtlenecks, gotta love 'em!


Turtlenecks, gotta love 'em!

And how to style it to go...
Skinnjakke, boots made for walking og den perfekte vesken.
Så enkelt at det er latterlig. Ha, ha!