Vive la France!

Middelhavet, ingenting er vel mer som balsam for sjelen når du kommer fra et kaldt og mørkt Norge. 

Å være så heldige å kjenne noen med hus på den franske rivieraen er ikke alle forunnt. Men jeg kjenner noen! Og vi snakker ikke om en timeshare appartment eller et lite hus på landet, det er rett og slett et nydelig typisk fransk stenhus på beste "vestkant" i Mandelieu.
Mandelieu-la-Napoule er en liten by som ligger mellom Cannes og St.Tropez ved deilige middelhavet.

Huset er eid og innredet av min gode venninne Tonje og hennes lille familie. Nå skal det sise at Tonje alltid har vært mer enn gjennomsnittet opptatt av interiør, og er utdannet innen faget. Hun vet hva som lager et lunt og varmt hjem, og er alltid up-to-date. For et hus, for et sted og for en familie å være på besøk hos.

Jeg har drukket og spist både ute og inne, og det har vært kvalitet hele veien. Fra tartar på stranden til pasta på Da Laura. Drukket Moët på Carlton og Ruinart til lunsj på en knøttliten fortausvinbar som egentlig var en butikk. Så koselig det var Tonje! For ikke snakke om den franske glühwein utenfor super'n! Fersk brød og ost hver dag til frokost og litervis med Rosé, dag ut og dag inn.

Vi har shoppet, spist og drukket, gått i fjellet, ledd, og diskutert. Jeg har hatt det fantastisk denne julen!

Tusen takk Olsens❤️
MrsBxx