In love❤️

 
IMG_0155.JPG
 
 

Min favorittbutikk på Croisetten i Cannes er Saint Laurent.
Hver gang jeg har vært i Cannes har jeg funnet en skatt eller to her. At det i tillegg er verdens søteste betjening som vil hjelpe deg med ethvert ønske er jo ikke et drawback heller....
Uansett; det første jeg så når jeg gikk inn var Rangers bootsene jeg har ønsket meg de siste to årene.

 

Jeg har nesten ikke hjerte til å kaste mine gamle boots fra Filippa K. De er GAMLE! Tror jeg kjøpte de rundt den tiden jeg var gravid, eller et par år etter. Det er tretten år siden.... Det her vært mange besøk hos skomaker Dagestad, men nå var de umulig å redde.  

 

Chanel da, jeg misten en diamantøredobb nest siste dagen i ferien og fikk et akutt behov for et nytt matchende par. Det var ikke store diamanter jeg mistet, men jeg hadde fått de av min mor som gikk bort i høst og jeg ble litt påvirket av det. Det var ikke impulskjøp heller, jeg hadde lagt de på bloggen for noen måneder siden, så jeg følte det var skjebnen. 

 
IMG_0084.jpg
IMG_0039.jpg
IMG_0032.jpg

Cardi Helmut Lang // dress Helmut Lang // bag Chanel // leatherjacket Rick Owens // earrings Chanel // fishnet stockings (stay ups, the only way to go) Wolford

It's only getting better💋  
MrsBxx