Du MÅ ikke kjøpe det fordi det er på salg!

 
 
 

 

Step away from the sales rack honey!!! 
YOU DON'T NEED IT JUST BECAUSE IT'S ON SALE!!!!


 

 
IMG_3406.JPG
 

Det er ikke mye nye plagg her, men mange mulige kombinasjoner. Aquazzuraene var faktisk 60% off da de ble kjøpt i en liten boutique i Saint Tropez. De hadde riktignok ligget uendelig mange ganger i handlekurven min på Net-a Porter, men ble alltid utsolgt før jeg hadde skuffet sammen nok penger. Altså ikke et impulskjøp:)

Ellers kjøper jeg ofte et plagg i flere farger når jeg føler det er en skikkelig innertier, men aldri på samme tid. Du vet ikke 100% sikkert om et plagg funker så godt som du tror før du har brukt det et par ganger. 

 

Jeg har aldri skjønt hvorfor kvinner eier ting de ikke liker. Hvorfor kjøpte de det da? Jeg bruker alltid en liten evighet på å bestemme meg, og om jeg føler at noe er off, leverer jeg plagget tilbake. Det er ikke så vanskelig. Om dette ikke er noe man har lyst til å bruke tid på så får man skylde seg selv for at garderoben ikke leverer i kampens hete (les: når du skal i selskap, intervju, på jobb, lunsj, venninnetur++).

Og ja, det er klart det koster, men det trenger ikke koste mye. Det må ikke være designernavn på hengerne dine, det må ikke henge 365 antrekk klar til bruk. Det må bare planlegges. 

Jeg har en venninne som pleide å kjøpe First Price hårskum fordi det kostet 9.90,- i motsetning til hårskummet fra Balmain til 300,-. Smart det, om Firstprice hadde virket, ihvertfall litt! Men det hadde absolutt ingen effekt! Da lurer jeg, er ikke det mer bortkastede penger når du kjøper noe du ikke bruker, noe som ikke virker eller noe du ikke egentelig vil ha på deg? Jeg kjøper hårskummet som virker men som jeg må porsjonere. Men du, bare så det er sagt; tacolompene til First Price derimot, er egentlig innmari gode..... 

Ikke klag om du ikke har noe å ha på deg som du faktisk liker, om du ikke planlegger, rydder, og tar vare på tingene dine.

Og vær så snill; 
Step away from the sales rack honey!!! YOU DON'T NEED IT JUST BECAUSE IT'S ON SALE!!!!

Don't buy it if you don't love it!
MrsBxx