Black Saturday

Just like any other MrsBijmolen day. But remember, black is my happy color!

Det ER bilder nedover i saken, men jeg klarte ikke begrense ordene! Skroll deg nedover om du ikke trenger info om brands og hvor du får tak i de i Norge.

Jeg brukte lørdagen å ta noen bilder, rydde og vaske, og var så med datteren min på shopping  på et senter. Jeg er ikke særlig glad i kjøpesentre. Det stort sett ingen butikker som frister på sentrene.

EGER
Eger er et unntak, der ligger nesten alle merkene jeg liker. Ihvertfall de du kan få tak i i Norge. Jeg er veldig glad i Givenchy og Saint Laurent, og vi har veldig bra utvalg av det på Høyer Luxury, i tillegg til Lanvin, Stella McCartney og Proenza Schouler++. Nina, you did good:)
I den nye avdelingen heeeelt på toppen av Eger er det rett og slett himmelrike for contemporary fashion. Helmut Lang, Iro, Rag and Bone, Isabel Marant, Alexander Wang and many more<3 Love every single bit of it. MYE fra hvert brand.
Men så har du avdelingen med By Malene Birger da, og jeg ELSKER det merket. Det er siluetter og skjørtelengder som passer perfekt for meg som er over 40... (hysj!) Der finnes også fantastiske merker som Dagmar, Baum und Pferdgarten og J Lindeberg med fler. Jeg har funnet ut at om jeg trenger noe villt i garderoben, er det alltid noe fra Baum jeg MÅ ha. Det har vist seg at plaggene mine fra Baum ofte blir gjenstand for beundring og snill misunnelse. Ta deg tid til å sjekke ut Baumhjørnet, der finner du alltid en skatt eller to som er litt utenfor boksen.

Paleet
Jeg hadde store forhåpninger til Paleet, men ble ikke "wowed". Det er brands der jeg elsker da. Først og fremst Rick Owens, han står ihvertfall mitt hjerte nærmest. Plaggene koster, men er unike og forever på en gang. Sømmen er utrolig og snittet skapt for kvinnekropp uansett størrelse. Og så har du Ann Demeulemeester, fantastisk! Tror det var noe av det også, men siden det antageligvis er budsjettbegrensninger som gjør det vanskelig å ta inn mer enn litt av hver kolleksjon, blir det ofte bom for meg. Går det ikke an å heller konstentrere seg om noen få  merker og virkelig satse på de? Det er så utrolig mye mer gøy å handle når jeg kan velge størrelse og modell. Ikke bare ta det som er å oppdrive. Da kjøper jeg på nett eller ikke i det hele tatt.

Sandvika Storsenter
På sandvika Storsenter har du jo Mark + Brandy, og et par andre butikker med kule merker, du vet hvilke de er? Men det ikke så godt utvalg som på Eger, og der er jo alt på ett sted... 

Strømmen Storsenter
Strømmen storsenter Har en butikk som heter Me and My Cousin, med Acne, Wang og Helmut Lang pluss flere, men også her; liten butikk med lite budsjett = dårligere utvalg. Og denne butikken, selvom betjeningen er veldig søte og flinke, har ofte høyere pris på varer enn det som er på samme varer som i Oslo. Hvorfor?

Acne
Acne handler jeg ofte på Acne. Best utvalg og rett pris, selvom jeg synes de tar seg overdrevent godt betalt for knitwear, jeans og sko... Enig?

Steen & Strøm
På Steen og Strøm er det et veldig bra parfymeri som trekker meg. (Jeg bruker La Mer hudprodukter da så Gimle parfymeri er et must for meg på hudpleie) Noen ganger besøker jeg  Baum avdelingen på S&S, stort utvalg og veldig koselig butikksjef med mye kunnskap.

Er veldig glad for at Burberry åpner i Nedre Slottsgate! Håper den blir komplett med Prorsum og alt! Hurra! Har ikke klart å finne ut eksakt åpningsdato, noen som vet? Uansett, jeg ELSKER Burberry Prorsum<3<3

Jeg er også glad for de andre store eksklusive merkene som har dukket opp i Oslo de siste årene, vi kan fint måle oss med andre Skandinaviske storbyer.
Jeg bruker Vincci i Bergen for Christian Louboutin og Celine. Og for noen jenter som jobber der! Veldig søte og flinke. Ellers er det et partre spennende butikker i Bogstadveien, Hegdehaugsveien pluss noe på Frogner/Briskeby.

Med fare for å virke partisk vil jeg alikevel påstå at pr i dag er Høyer på Eger Oslos shoppingeldorado. Og jeg KAN shopping. 

Uansett, det var ingen av disse stedene jeg hadde med min tenåring i går, men jeg hadde på meg dette:

IMG_6403.jpg

Skinnjakken min er garderobefavoritten fra Rick Owens, bootsene (reptilene) også favoritt og fra Saint Laurent, jeans og skjorte fra Acne, veske fra Chanel, solbriller fra Ray Ban og BH, må jo nesten si det siden jeg ser at den ufrivillig synes, er fra H&M....

Det var jo selvfølgelig altfor mange ord i ett blogginnlegg. Jeg har så mye å si! Du trenger ikke lese alt da. Men om det er noen butikker eller merker du lurer på eller ikke finner, skriv i kommentarfeltet, for jeg er sikker på at jeg kan hjelpe deg:)

I'll hook you up!
MrsBxx

Follow me on Instagram @mrsbijmolen