One chic skirt!

By Malene Birger jean skirt

Finally! Jeg fant endelig et skjørt i jeanstoff som passer min stil! Det er selvfølgelig fra By Malene Birger. Og det er selvfølgelig sort med akkurat riktig lengde og shape. Tight men ikke for tight. Noe av det dummeste jeg ser er jenter med skjørt som er så trange at de hele tiden må gå å trekke de ned og fikle. Det irriterer meg når klær, og sko for den sak skyld , ikke passer helt. 
Skjørtet har glidelås bak, helt fra top to bottom, det er kult og sexy. Rett og slett chic!

Well hello there Malene!


Well hello there Malene!

Hvilke veske jeg skal bruke? 


Hvilke veske jeg skal bruke? 

hmmm....


hmmm....

IMG_6326.jpg
Alt har en ende


Alt har en ende

Men so chic!


Men so chic!

Oui?


Oui?

Og takk for meg.


Og takk for meg.

I dag skal jeg først på jobb fra 10 til 17, så har jeg en middagsavtale med bror, svigerinne og Mr Bijmolen. Er ikke sikker på dette med sko altså, skulle så gjerne til dagbruk hatt et par beige New Balance som selges på Eger. Jeg har alltid gått hele dagen med høye hæler, minst 8 cm, men også 10. Nå når jeg noen dager er på Høyer Luxury, får jeg så utrolig vondt i føttene. Jeg er jo vant til å sitte halve dagen. Neste investering for meg må være armybootsene fra Saint Laurent. Men inntil det, sneakers. Innimellom ihvertfall. Men det var de pengene da...

You know what they say:

If you can't afford it, f....ing FINANCE IT!
MrsBxx

Følg meg på Instagram @mrsbijmolen