I LOVE OSLO

 
Rick Owens jakken, Celine genser, By Malene Birger skjørt, Givenchy clutch og ringer fra Saint Laurent. Klar for takeoff utenfor huset jeg bor i.


Rick Owens jakken, Celine genser, By Malene Birger skjørt, Givenchy clutch og ringer fra Saint Laurent. Klar for takeoff utenfor huset jeg bor i.

 

To glass vin og poff hjem. Noen ganger er det godt å bare komme seg en liten tur til byen. Jeg ELSKER Oslo. Jeg elsker Oslo, fra Sentralstasjonen og til Frogner, og alt rundt. Har jeg ikke vært i sentrum på et par dager får jeg abstinenser, derfor er det ofte jeg tar toget til byen så snart noen kan møte meg til et glass vin. Jeg bor på Høybråten, enn så lenge, og toget tar 16 minutter inn til Oslo S + 8 minutter å gå til stasjonen. Liker toget også jeg, selvom det er dyrt, trangt og ofte forsinket. Det gir meg en følelse av frihet til å reise hvor jeg vil og når jeg vil. Og til å kunne nyte et glass helt på sparket. Nei ser du det, der slo jeg et slag for NSB og Jernbaneverket gitt!

På lørdag var jeg en svipptur for et glass med en søt venninne og var hjemme til ca halv ni. 
Jeg slang på meg noen av garderobefavorittene og oppdaget når jeg gikk igjennom bildene at jeg nettopp har blogget det antrekket! Pytt pytt, er jo ikke akkurat sikker på at mine lesere, ser alle innleggene da. Men om jeg kjeder dere her så ber jeg om forlatelse og er samtidig smigret for at noen faktisk har lest alt:) Tusen takk!

 
Skoene er Burberry,


Skoene er Burberry,

...og håret er Anne Mette:) Det ser litt mer rødt ut på bildet enn det egentelig er,  Jeg er superfornøyd!


...og håret er Anne Mette:) Det ser litt mer rødt ut på bildet enn det egentelig er,  Jeg er superfornøyd!

 

So long you guys, se you on the other side of the weekend!
MrsBxx