Blue friday

Jeg har som tidligere sagt noen negllakkfavoritter som jeg "alltid" bruker. Kald beige, hvit, sort, rød. Jeg kjøper ALLTID  de nye fargene som kommer. Gul, grønn, lilla. You name it, I buy! Men jeg bruker de aldri. Jeg synes de er for unge og for kostyme'ish. Jeg har begynt å se og prøve i parfymeriet, helst på min datter Kamilla stakkars, men jeg lar de bli i butikk. Plutselig dukket det opp en nyanse av blå som jeg bare ikke kunne motstå og som jeg har brukt tre ganger etter at jeg kjøpte den! Tror søren meg den skal på i mrg også. Den er fra Dior og heter Junon. Jeg fant i samme slengen som den, en perfekt kittbeige, Yacht. Altså kald beige uten å se lilla eller rosa ut. Perfekt! Her er de. Samlinger av beigebrune med blått på toppen:)

Her er noen få av de beige nyansene jeg har i kjøleskapet. Jeg ser at Chanel frenchy ser kaldere ut enn Yacht fra Dior, men på meg blir Frenzy et snev lilla.  


Her er noen få av de beige nyansene jeg har i kjøleskapet. Jeg ser at Chanel frenchy ser kaldere ut enn Yacht fra Dior, men på meg blir Frenzy et snev lilla.
 

Dette bildet viser best fargene


Dette bildet viser best fargene

Cool?


Cool?

Kasnskje det er fordi den er litt dueblå? Som de lekre Valentino pumpsene på Høyer Luxury? Og trykket på Givenchy kjolen jeg ønsker meg såååå mye....

True blue
MrsBxx