And then there was the Danes

Baum und Pferdgarten, det er så bra! Jeg har ikke mye fra Baum, men det jeg har i skapet som er fargerikt eller litt alternativt, er stort sett derfra. Jeg finner godbiter hver sesong.

IMG_7565.jpg

Skjørt fra Baum und Pferdgarten, t-shirt Stella McCartney, skinnjakke Rick Owens, veske Chanel, booties Christian Louboutin, flatcap fra Burberry og ringer fra YSL/Saint Laurent.

Neglelakken på fingrene er 4 Corail Colisee fra YSL og pedikyren er  219 Black Satin fra Chanel.

Jeg er vill med at neglelakk passer antrekk. Har jeg på meg noe grønt MÅ lakken være rød eller sort. Burgunder klær gir burgunder eller sort lakk. Har jeg helsort antrekk, som jeg stort sett har, bruker jeg beige, hvit, sort, rød. Om jeg har glemt å skifte neglelakk og jeg oppdager om morgenen at det ikke stemmer med antrekket jeg har hengt frem for dagen, må jeg enten ta av lakken eller plukke et annet antrekk.

Skjørtet er fra et par år tilbake og jeg er veldig glad i det. Jeg kjøpte det i en størrelse som ikke er helt tight for jeg synes det da er mer edgy og catwalk-ish.

Jeg ønsker helst at adjektivene som naturlig beskriver meg er disse og ikke sexy, bombshell og hot. Kanskje det er fordi vi mennesker tilpasser oss og underbevistheten vår gjør at vi er mest fornøyd med den vi faktisk er? Altså er du rett og slett et bombshell så er det det du også vil være. Ikke tynn, puppeløs og edgy?

Bare en liten tankerekke, men tenk så fint om vi innerst inne egentelig er fornøyd med den typen vi er, stilen vi har valgt, og ikke bryr oss så mye om hvordan andre er?

Hadde bare media fulgt med! 
At vi ikke ble prøvd å dyttet inn i former og fasonger vi hverken har
eller ønsker å ha.

Be happy, be you
MrsBxx

 
Jeg elsker den lille splash av rødt som Louboutin gir. Det er et par nye som jeg såååå ønsker meg! Disse er snart utslitt, de er brukt MYE.


Jeg elsker den lille splash av rødt som Louboutin gir.
Det er et par nye som jeg såååå ønsker meg! Disse er snart utslitt, de er brukt MYE.

Ingen pupper og ingen rumpe, men det er greit for meg!


Ingen pupper og ingen rumpe, men det er greit for meg!

   Cherio sailers!

 

Cherio sailers!