Another oldie, but a goodie...

 
Arbeidsantrekket på onsdag.


Arbeidsantrekket på onsdag.

Alt kan bli deg med rett tilbehør og litt attitude :)


Alt kan bli deg med rett tilbehør og litt attitude :)

Å ta vare på det fine man har. Det synes jeg er viktig. Det er ihvertfall meningsløst å kjøpe kostbare klær, sko og vesker om du ikke håndterer det med kjærlighet og omtanke. Hvorfor bruke penger på en fantastisk skinnveske om den slenges på varmekablene på gulvet i gangen? Hvorfor ha dyre silkebluser om de grises til av sminke eller klissete barnehender? Jeg vet noen synes dette er idiotisk, men om barna skal få kladde på klærne mine bør det være klær som ikke betyr noe for meg, og slike klær har jeg ikke. Jeg tenker at de som ikke bryr seg om slikt enten har for mye penger eller for lite vett.

Det blir som å ta på seg øredobber om man har crocs på bena.
Whats the point? 

Tidligere har jeg skrevet om skredder og den fine damperen fra Phillips. Sjekk ut sakene her: Skredder, Phillips damper . Det er smart å gjøre det lett å passe på tingene sine, dessuten får du en mye bedre følelse rundt din neste investering  om du vet at den forrige lever godt og blir tatt vare på og brukt masse.

MInner rett og slett om jeg, at om du kjøper god kvalitet, klassisk snitt som kler deg og farger du vet du er komfortabel med uavhengig av motebildet, så lever plaggene lenge med litt TLC. 

Denne kjolen fra Diane Von Furstenberg kjøpte jeg i Coral Gables Miami for rundt 8, eller var det 10(!?) år siden. Jeg kjøpte denne og den i zebra print du kanskje har sett meg med på Instagram @mrsbijmolen (Har du ikke sjekket ut instagrammen min!? Do it!)
Kjolen er ihvertfall i dag like fin og like aktuell som for alle de årene siden. Jeg styler den her med boots fra Burberry og skinnjakken fra Rick Owens, og gir den et tøffere preg som passer meg mye bedre. Klassisk møter rock'n roll.

Jeg tenker at mønsteret kan godt være litt vilt om fargene og snittet er klassisk. 
DVF wrapdressen er en tanke mer "ladylike" enn stilen jeg normalt har, men det er ett eller annet som stemmer så bra her, ikke sant?

Classic


Classic

Fun


Fun

Attitude


Attitude

Et lite snev ute av boksen er noen ganger akkurat nok.
MrsBxx