Hair again and sheep stew....

Den tittelen var all over the place. Men det jeg vil si er; Var hos Anne Mette på fredagmånedens favorittid, og hos svigers på søndag, får-i-kål:)

Jeg er sær med håret mitt. Gjør ikke mye villt med det. Det MÅ jo være kjedelig for Anne Mette, åtte år (er det?), med farging av ettervekst og justering av nyanser... Men jeg er ikke flink med hverken hår eller sminke og jeg trenger at det er enkelt for jeg HATER alt som ikke er på stell. Jeg liker at ingenting tar oppmerksomhet fra meg. Eller fra helheten da. Ting må henge sammen. Hår, makeup og outfit. En deilig følelse av ro og sammenheng. Serenity.

På fredag var jeg vill og gal! Jeg farget ettervekst som vanlig, men også hele håret bak... Så nå har jeg litt lyst foran og helt mørkt bak! Told you so! Crazy! :):) Uansett, jeg ble veldig fornøyd, som jeg alltid blir etter et besøk på Toni & Guy❤️ 

Søndag var får-i-kål dag hos svigermor og svigerfar. Det er som alltid veldig koselig og sååå avslappende. Det er utrolig deilig å sette seg ned innimellom å bare være. Få deilig hjemmelaget mat og bli oppvartet med kaffe og kake. Og så leser jeg alltid Se og Hør, Her og Nå, C, D eller hva de nå heter alle disse sladrebladene. Det er kjempekoselig.

Apropos blader og magasiner, hos svigermor leser jeg altså det jeg kommer over av sladreblader og hos frisøren leser jeg alle de norske motemagasinene, Elle, Costume, Henne....
Før jeg skal på ferie til USA, ofte sommerferie, leser jeg amerikanske blader, og hele året ellers, kjøper jeg masse britiske magasiner. Jeg kjøper britiske Vogue, Porter Magazine (hver gang Porter kommer ut da), Elle, Harpers Bazaar og Instyle hver måned. Liker veldig godt de franske også, men jeg elsker å lese leder og artikler og siden jeg hittil er best på turist-fransk, så bruker jeg veeeldig lang tid med ordbok bare på en enkel leder.

Det var nok en avsporing.... Hvordan går det an å få så mange ord ut av hår og får-i-kål? Fra nå av skal jeg skrive på toppen av hver post: "se lenger ned for bilder" Du trenger jo ikke lese om det er kjedelig da....

Its all in your head❤️
MrsBxx

 
   So, I wore Acne pants from many, many years ago, told you I take care of my clothes! Booties from Saint Laurent, clutch from Givenchy, jacket from Rick Owens and a blouse from  Benetton Bryn . This blouse is also very old, but in perfect condition.    

 

So, I wore Acne pants from many, many years ago, told you I take care of my clothes! Booties from Saint Laurent, clutch from Givenchy, jacket from Rick Owens and a blouse from Benetton Bryn. This blouse is also very old, but in perfect condition.    

And about the hair...


And about the hair...

To me its cool and fresh.


To me its cool and fresh.

Happy on my way to prime time with the family ❤️ (well actually towards the counter...)


Happy on my way to prime time with the family❤️
(well actually towards the counter...)