Closet confidential

I dag legger ut litt bilder av noen av mine egne garderobefavoritter. Som jeg har sagt tidligere så elsker jeg alt jeg har og om jeg ikke hadde elsket det hadde jeg ikke hatt det. Alt i skapet mitt brukes, men det sirkulerer litt. Jeg har perioder med forskjellige favorittplagg, men noen plagg er status quo. Alltid safe.

Her er ikke Rick Owens skinnjakken med, den er vist så mye så den fikk hvile sammen med Saint Laurent vesken. Og alle skjørtene og camiene mine fra By Malene Birger, og knit fra Acne... Det er MASSE som skulle vært med her men ikke fikk plass. Dette er noe ihvertfall.

Skinnbukser fra Helmut Lang, singlet med frynser fra Stella McCartney og ankelbootsene fra Christian Louboutin.


Skinnbukser fra Helmut Lang, singlet med frynser fra Stella McCartney og ankelbootsene fra Christian Louboutin.

Smokingjakke fra Stella McCartney, smokingpreget bukse fra Acne, pumps fra Manolo Blahnik og øredobber fra By Malene Birger


Smokingjakke fra Stella McCartney, smokingpreget bukse fra Acne, pumps fra Manolo Blahnik og øredobber fra By Malene Birger

Ankelboots fra Burberry og Jeansskjørt fra By Malene Birger.


Ankelboots fra Burberry og Jeansskjørt fra By Malene Birger.

Skinnkjole fra By Malene Birger, clutch fra Givenchy og sandaler fra Aquazzura.


Skinnkjole fra By Malene Birger, clutch fra Givenchy og sandaler fra Aquazzura.

Genser fra Celine, veske fra Chanel og boots fra Saint Laurent


Genser fra Celine, veske fra Chanel og boots fra Saint Laurent

I morgen skal jeg skrive jobbsøknader, igjen. For en bransje å søke jobb i! Medie/PR er utrolig vanskelig selv for meg med 16 års erfaring som grafiker. Er jeg SÅ lite attraktiv? Burde ikke erfaring, alder og engasjement bety mer? Er det bare studiepoeng og ungdommelighet som frister arbeidsgivere? Jeg er jo in the prime of my life! Ferdig med barn, i et stabilt forhold, aldri syk (ja, det er sant og det kan bekreftes) og ikke minst; jeg elsker å bidra! 

Blåser i det et øyeblikk. Jeg skal nemlig til frisøren. Min favoritt tid! Gleder meg til å ta toget til sentrum av mitt elskede Oslo. Jeg er til og med glad i Oslo S jeg! Å gå ned Karl Johan og så gjennom Slottsparken for å treffe Anne Mette hos Toni & Guy i Hegdehaugsveien er mitt Nirvana. Hadde jeg hatt mer penger skulle jeg ha klippet meg også, men det må vente til jeg får meg en fast jobb. 

Jeg er litt på Høyer Luxury da, og det tar meg videre til neste post. Jeg tenkte at jeg skulle ta med kameraet mitt til butikken på lørdag og ta litt bilder av favorittene jeg ønsker jeg hadde i garderoben. Prøve det på så får dere se hvor anvendelige og fantastiske disse plaggene er.   Luxury på Eger har aldri vært så fyllt av godsaker som nå. Givenchy og Saint Laurent er mine absolutte favoritter!

Hallo! Ønskeliste til julegave lissom... 

Å kunne velge seg i det minste en ting, og integrere det plagget inn i din eksisterende garderobe kan bli som å oppdatere hele skapet ditt. Jeg har som sagt flere favoritter, men er spesielt opptatt av et par-tre plagg. De og noen til vil du kunne se på bloggen min på søndag med noen tips om hvordan de kan brukes til dagelig. 

Come dream with me<3
MrsBxx