Scent of me

 

Sommeren 2007 kom Estée Lauder med en parfymekolleksjon skapt av Tom Ford. Kolleksjonen het Azurée Soleil. Den luktet fantastisk av kokos med veldig lite innslag av citrus. Det er andre parfymer som lukter kokos, men ingen når opp til orginalen. Det var min lukt. Dessverre var dette en limited kolleksjon og den forsvant etter kort tid. Kanskje var det fordi Tom Ford skapte sin egen parfymekolleksjon i eget navn? Vet ikke.

Estée Lauder skapte så sommerduften Bronze Goddess. Det er min duft nå. Den er nydelig, men ingen Azurée Soleil. Den mangler noe men er ikke sikker på hva. Uansett, hver sommer stocker jeg up på denne serien. Jeg kjøper det jeg kommer over. Stort sett finnes skinscent, body oil og lotion eller krem. Lotion og krem er stort sett ikke å oppdrive i lille Norge så da må man ut på tur!

Jeg har to backup parfymer, Fracas av Robert Piguet og Cashmere Mist av Donna Karan. Fracas er tung og mystisk og Cashmere Mist er lett og pudrete. Det er sjelden jeg bruker de for  alt annet enn Bronze Goddess er liksom ikke meg.

Loco for coco!
MrsBxx