On your knees...

(...and beg) 

Knee lenght pluss. Min favoritt skjørtelengde!

Jerseykjole fra Helmut Lang.


Jerseykjole fra Helmut Lang.

Iro jakke, Burberry flatcap, Chanel veske og Christian Loubotin ankelboots.


Iro jakke, Burberry flatcap, Chanel veske og Christian Loubotin ankelboots.

Jeg synes det er så sexy og så classy. Elsker denne kjolen fra Helmut Lang. Den er enkel og "akkurat passe".

Jeg fant den ikke sånn, men har vært hos skredder med den, se post fra 18. august. Jeg trodde problemet var lommene, men min flinke skredder mente hun bare måtte heise den litt opp på skuldrene for å heve plasseringen av lommene, og det stemte. Lommene kom på rett plass og jeg føler ikke lenger at de bygger unødvendig på hoftene. Det rare er at hun hevet den kun et par- tre cm og at det hadde så mye å si! Jeg ser det veldig godt, men andre legger sikkert ikke merke til det. Det som legges merke til, uten at du tenker over det, er holdningen en får med perfect fit. Du vet ikke alltid hva det er som gjør at noen bare nailer en look eller et plagg, men stort sett er det rett snitt og størrelse. Ja også attitude da, som følger med et plagg som bare passer. 

Make sure you're perfectly fitted<3
MrsBxx

Instagram @mrsbijmolen

 
IMG_6902.jpg