Wannabe Coco

To much Gabrielle


To much Gabrielle

Hmm, eller ikke. Jeg har noen ganger en outfit i hodet som jeg ikke har prøvd, og så stemmer det liksom ikke når jeg tar det på.

Bouclé jakken fra Iro er jeg veldig glad i, den er snuppete og varm på en gang. Liker også at det er et snev av skulderputer i den som gir den et inntrykk av "sharp tailoring". Den minner meg dessuten om Chanel. Om jeg noen gang hadde hatt mulighet til en virkelig stor investering i garderoben, måtte det ha blitt til en boucléjakke fra Chanel.
Jeg har sagt mange ganger at jeg heller ville valgt en Chanel jakke enn en bunad. Har jo funnet ut da, at en "vanlig" bunad antageligvis koster halvparten av en slik Chanel jakke jeg ville hatt. MEN, når det er sagt, så har jo ikke jeg råd til hverken bunad eller Chanel drakter, så da har jeg gått for denne fine versjonen av boucléjakken fra Iro. Kjøpte den for et par år siden og den er jo like aktuell enda. Den er klassisk og kul både i shape og farge. Sort/hvit er jo en vinner uansett:)

For å kanalisere Chanel enda sterkere, slang jeg på meg den hvite mohairgenseren fra Acne. Tenkte den istedenfor en hvit bluse som var veldig typisk Coco. Jeg synes jeg fikk til det uttrykket jeg ønsket, men det ble rett og slett for mye. Jeg kunne ikke skimtes igjennom outfiten, det føltes mer som et kostyme.

Heldigvis hoppet jeg over perlekjeder og sigaretter....

Har jo nevnt det før, jeg hater å gå rundt å føle meg utkledd. Jeg er komfortabel når klærne er en forlengelse av meg, og ikke et bilde av noen andre. Jeg synes det er så viktig å finne sin egen personlighet i klærne. Det som gjør at du ikke tenker på klærne når du går ut. Jeg vil ikke føle meg utspjåket og jeg vil ikke føle at jeg har på meg et kostyme. Jeg vil være smashing og jeg vil være den beste versjonen av meg selv hver dag. Ikke se på venninnen din å tenk at du skulle vært som henne, se på deg selv og se dine egne fantastiske egenskaper og trekk. Det er ikke så vanskelig, det koster bare litt planlegging og litt interesse. 

Acne genseren alias "Chanel bluse", -gone


Acne genseren alias "Chanel bluse", -gone

Antrekk = MrsB


Antrekk = MrsB

Jeg fikk som vanlig dårlig tid til toget i dag og rakk ikke å ta av genseren før jeg hadde satt meg i setet. Slang den i vesken og klarte meg med t-shirten under jakken. Endte opp med stappfull veske siden jeg også hadde med meg sko med hæler og et stort YSL skjerf. Det ble for mye med hatt og skjerf og bouclé på en gang. Også bom pga at jeg var så skråsikker på antrekket før jeg la meg at jeg ikke prøvde det, hang det bare frem. Fulgte ikke mitt eget råd og det straffer seg, bare prøv så ser du.

Location; MrsBs wardrobe


Location; MrsBs wardrobe

Hattesveis. Je désole 


Hattesveis. Je désole 

Skjørtet er et fra flere år tilbake fra Dagmar, elsker den asymetriske glidlåsen og foldene. Muscle-T fra Alexander Wang, boots fra Chanel og flatcap fra Burberry. Må virkelig få tak i den sorte trilbyen fra Gucci altså.

Voila! Det var arbeidsantrekket på mandag. 

I'll get it right tomorrow
MrsBxx