Flats from a Saint....

Saint Laurent flats that sparkle! Jeg foretrekker sko med høy hæl. Faktisk føler jeg meg ikke som meg selv om jeg ikke har hæl på skoene. Leggene blir lange og slanke, holdningen rakere og man føler seg ten times a woman! Tra-la-la!!!

Det med holdningen stemmer kanskje ikke for alle.
Ååå, jeg har så utrolig mye viktig (oj, sa jeg viktig? Jeg mente vittig), å si om personer med dårlig holdning og litt for trange små jakker med trekvart ermer. Tror jeg skal holde meg til en annen anledning. Vil jo ikke tråkke feil personer på tærne. Enda. Men bare vent!

Tilbake til skoene. Lange dager stående på bena gir deg, overraskende nok, lyst på fem minutter i skyggen, les; nede på bakken. Det trenger ikke lenger å være usexy eller se "fornuftig" ut. Det kan jo være Saint Laurent! Tre ganger HURRA! Da er det bare å begynne å spare...